Reis boeken

Fijn dat je hebt gekozen voor één of voor beide mooie skigebieden. Echter ..., vanaf seizoen 2017-2018 is de manier van boeken gewijzigd. De inhoudelijke boeking én betaling vindt direct plaats bij Sunweb Groepsreizen. De verdere contacten zullen wel via mij lopen als tussenpersoon van deze reizen. Als organisator ben ik hiervoor actief en aanspreekbaar waarbij Sunweb Groepsreizen mij informeert door middel van overzichten over de status van de gedane boekingen per specifieke groepsreis. Ikzelf heb ook toegang tot deze informatie.

Binnen SkiFun43+ en Sunweb Groepsreizen is het soms nodig om e.e.a. dubbel vast te leggen. Sunweb Groepsreizen zal nl. niet álle benodigde informatie voor onze groepsreizen opslaan. Als hoofdboeker kan ikzelf pas ook in een later stadium bepaalde informatie, zoals kamerindeling, doorvoeren bij SunWeb Groepsreizen.

De boeking (per reis) verloopt in twee stappen:
1) het inschrijven op deze SkiFun43+ website (Stap 1) en
2) het daadwerkelijk boeken van je reis bij Sunweb Groepsreizen (Stap 2).
Zorg ervoor dat je altijd beide stappen uitvoert!

Wil je met beide reizen meegaan, fantastisch. Je 'moet' echter voor elke reis álle rubrieken invoeren !!!
Bedenk hierbij dat een juist e-mail adres en mobiele nummer van belang is voor een vlotte communicatie.

Heb je eerst nog vragen? Klik dan op contact.Stap 1: Inschrijven bij SkiFun43+Heb je Stap 1 al eerder afgerond, klik dan nu alleen nog op Stap 2 om deze uit te voeren.
Rubrieken met * verplicht invullen.

Bekijk evt. eerst de beschikbaarheid voor je wintersportbestemming!

Extra inschrijvingen voor beide reizen alleen nog na overleg met organisator!
(uitvinken indien nee)
Toestemming om nummer te mogen gebruiken t.b.v. onderlinge communicatie, bijv. op
de pistes en om nummer op te mogen nemen in een evt. WhatsApp groep voor deze reis.
Klik hier WEL voor meer informatie over 1-persoonskamers.

X
1-persoonskamers

De 1-persoonskamers zijn altijd slechts in beperkte mate beschikbaar en zijn hierdoor meestal snel 'uitverkocht'. Bij meer aanvragen dan beschikbaarheid zullen aanvragen dan ook niet altijd gehonoreerd kunnen worden. Hierover informeer ik de aanvragers, een paar weken na het versturen van de jaarlijkse SkiFun43+ informatie e-mail.

Blijkt een 1-persoonskamer niet meer beschikbaar te zijn, dan kan je alsnog kiezen voor een 2-persoonskamer of besluiten om niet mee te gaan (je krijgt dan je (aan)betaling gewoon terug) en/of kan ik je op de wachtlijst zetten.

Aanvragen van 1-persoonskamers worden gehonoreerd afhankelijk van het moment van de Stap 1 inschrijving. Je kan Stap 2 (de Sunweb Groepsreizen boeking) daarna dus rustig afhandelen.

(aanvinken indien ja)
Eerste keer dat je meegaat OF langer dan vijf jaar geleden dat je meegegaan bent.

(aanvinken)
SkiFun43+ is volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming, per 25 mei 2018) niet 'AVG plichtig'. Wel kan je in de Privacyverklaring lezen hoe met je persoonsgegevens wordt omgegaan.


Eerst versturen en daarna naar Stap 2.
Foutje gemaakt of iets vergeten? Corrigeren en gewoon nogmaals versturen!
Later alnog iets wijzigen? Opnieuw invullen en versturen!


Stap 2: Boeken bij Sunweb Groepsreizen
LET OP! Kies bij Sunweb Groepsreizen voor [Schrijf nu in] om je aan te melden voor je gekozen reis. Ook al heb je je reeds aangemeld voor onze andere reis of eerdere reizen, moet je toch kiezen voor [Schrijf nu in] en NIET voor het invullen van je Gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord.
Tot aan de inschrijfsluitdatum kan je wijzigingen aanbrengen in hetgeen je al vastgelegd hebt bij Sunweb Groepsreizen.