Ervaringen van deelnemersMaak SkiFun43+ deelgenoot van je ervaringen met deze skireizen. Je reactie zal zeker opgenomen worden.

Rubrieken met * verplicht invullen.
  
ReisDoel, maand jaar *    
  

Ervaring *    
  
Naam, initialen of blanco    
  
    

Na het versturen wordt een invoercontrole uitgevoerd. Er opent zich, ter verificatie,
een nieuw tabblad in je browser. Je ontvangt geen e-mail ter bevestiging.
Foutje gemaakt of iets vergeten? Corrigeren en gewoon nogmaals versturen.
Later alsnog iets wijzigen? Opnieuw invullen en versturen.


Wengen (Zwitserland), maart 2022

Jan, dank je, fijn dat ik er bij was.

Jack

kleine kerstboom

Wengen (Zwitserland), maart 2022

Het was een bijzondere week met leuke herinneringen.

Joop

kleine kerstboom

Val Thorens (Frankrijk), januari 2022

Wat een topweek was het, echt verdiend na de vele lockdowns. Prachtige blauwe hemel iedere dag, goede sneeuwconditie op de pistes, temperatuur prima zodat we buiten konden eten en gezellig! Hotel was minder, meer een hostel.

Christiane

Opmerking Jan Overdiek: Ik heb inmiddels al een klacht verstuurd naar Sunweb Groepsreizen over onze hotelbevindingen en er heeft compenstie plaatsgevonden.

kleine kerstboom

Les Deux Alpes (Frankrijk), januari 2020

....en ik ging weer mee (voor de 2e keer) en het was absoluut net zo'n geslaagde vakantie als vorig jaar met deze groep. Jan en alle Skifun43+-ers jullie komen niet van me af. Tot volgend jaar!

Astrid Leenman

kleine kerstboom

Selva (Italië), januari 2019

In januari ging ik voor het eerst met deze groep op skivakantie. Zoals bij het voorstellen op de eerste avond al gezegd... het voelde als een warm bad!
Jan en alle Selva-vakantiegangers bedankt voor de fijne vakantie. Super hoe ik in de groep werd opgenomen. Het was een topweek!! Volgend jaar ga ik absoluut weer mee!!

Astrid Leenman

kleine kerstboom

Canazei (Italië), maart 2017

Ik heb het bericht voor de skiweek in maart met interesse gelezen. Wij zijn kortgeleden teruggekomen van ........
Soms denk ik met weemoed terug aan de mooie skiweken met jou. Maar ik denk dat het er toch niet meer van komt. Ik wens je met de groep skiërs in maart a.s. weer een fantastische week toe!
Nogmaals bedankt voor de fijne weken.

Ton Eggels-Schevers

kleine kerstboom

La Plagne (Frankrijk), maart 2014

Een ontzettend leuke ski reis met sportieve leeftijdgenoten. De busreis ging erg snel met de inname van een slaappil en een glaasje wijn. Jan bedankt.

Kitty

kleine kerstboom

Wagrain (Oostenrijk), januari 2014

Na een jaartje de wintersport overgeslagen te hebben om eens wat anders te gaan doen, dit jaar weer gekozen om met Jan mee te gaan skiën. Tot volle tevredenheid. Een oversized bus op de heenweg maakte het makkelijker om wat te slapen, de aankomst in Wagrain terwijl de sneeuw naar beneden dwarrelde beloofde ook goede sneeuwcondities om te skiën.
Op de aankomst dag waag ik me daar niet aan, maar een wandeling door dorp, bos en langs een kabbelend beekje heeft ook zijn charmes. Zeker met een apfelstrudel aan het einde.
Het hotel was uitstekend. Grote kamer met balkon, prima bedden en goede badkamer. Ook over het eten niets dan goeds. Uitgebreid ontbijtbuffet en avondbuffet met voor elk te veel van het goede!
Verder 7 dagen volop geskied met een gezellige groep die t/m de laatste dag samen optrok. Alleen heel jammer dat 2 leden van de groep moesten afhaken, één vanwege een enkelblessure en de ander met een gebroken schouder. Heel vervelend voor hen beiden.
Juist het skiën in een groep van ongeveer gelijk niveau maakt het skiën tot een groot plezier en zeker de diverse skihutten onderweg voor koffie of berg frieten maakt het tot een super leuke vakantie!
Dit was voor mij de 4de vakantie met Jan en zeker niet de laatste!

I.v/d.R.

kleine kerstboom

Wagrain (Oostenrijk), januari 2014

Skiën zonder sneeuw gaat niet, maar toch heb ik het liefst dat-ie 's nachts valt, en niet overdag. De zon is voor overdag! Na een paar dagen was dat in Wagrain gelukkig ook het geval! Leuke kennismaking met de groep, genoten van het heerlijke hotel en als er volgend jaar weer een mooie locatie/hotel gekozen wordt, dan ga ik graag weer mee!

E.W.

kleine kerstboom

Canazei (Italië), januari 2012

Ik wil even reageren op de fijne vakantie naar Canazei. Ik heb erg genoten zowel van de locatie (hotel Bernard) uitstekend en het skigebied en de aardige mensen die ik ontmoet heb op deze vakantie. We (de nieuwe) werden meteen opgenomen in een groep. Het is daarom zeker de moeite waard om dit nog een keer te doen. Bedankt!

T.v.d.H.

kleine kerstboom

Canazei (Italië), januari 2012

Skigebied Val di Fassa en hotel Bernhard waren super. Na het skiën, genoeg mensen om mee naar de plaatselijke horeca te gaan/te dansen of om s'avonds een kaartje te leggen. Een vakantie waar je met plezier op terug kijkt!
Bedankt Jan, voor de goede keuze.

D.H.

kleine kerstboom

Tignes (Frankrijk), januari 2010

Lieve J....., hier een foto van een zeer tevreden groep, die het geweldig gehad heeft.

D.H.

kleine kerstboom

Plaats en jaar onbekend

Vanuit dit medium wil ik graag nog kwijt dat ik een geweldige wintersportvakantie heb gehad, mede ook door de contacten met jullie! Het is jaren geleden dat ik zo'n fantastische vakantie heb meegemaakt. Ook met mijn 'slaapmaatje' Ron had ik het uitstekend getroffen. We hebben veel lol gehad.
Diny, bedankt voor de foto's en ik wens je een spoedig herstel .......................

F.J.

kleine kerstboom

Les Sybelles (Frankrijk), maart 2009

Ik heb genoten van deze week, er echt even helemaal uit geweest, voel me kiplekker na al die zon en beweging en kan er weer helemaal tegenaan met mijn activiteiten. Wat ik bijzonder heb gevonden, dat alle oude wintersportgangers ons als nieuwelingen zo in de groep gesloten hebben. Het voelde alsof ik jullie al tijden kende.
Ik hoop een volgend keer weer mee te mogen doen.

J.v.W.

kleine kerstboom

Plaats en jaar onbekend

.......Allemaal ineens zo vlug, .............en je niet heb kunnen bedanken voor het organiseren van de ski reis. Ik heb weer genoten, en je had ook voor schitterend weer gezorgd. Super. Ik kan me geen skivakantie herinneren waarbij we zulk mooi weer hadden. Het was allemaal geweldig! Een top vakantie.
Wie weet tot volgend jaar.

M.F.

kleine kerstboom

Plaats onbekend, augustus 2008

Omdat het me zo goed bevallen is dit jaar (ondanks die gebroken rib), wil ik me samen met M. weer inschrijven voor de wintersport, ditmaal in Les Menuires in januari.

A.V.

kleine kerstboom